ΕΚΔΟΣΗ 0.3.2...ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΕΚΔΟΣΗ 0.3.2...ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
'Οτι απορία έχουμε ας την ποστάρουμε εδω
heavysmok- Αριθμός μηνυμάτων : 48
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
Απ: ΕΚΔΟΣΗ 0.3.2...ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
Καλημερα Συμμαχοι.
Εχω πολλες αποριες σαν ψαρακας στην νεα εκδοση.
1) Το βαρβαρικο χωριο ποιανου ειναι πανω στο νησι της πρωτευουσας μου?
Βλεπω οτι του επιτιθεσαι??
2) Ο ναος εχει καμια σχεση με την αγορα του νησιου ή το θαυμα?
1) Το βαρβαρικό χωριό βρίσκεται μόνο στην πρωτεύουσα σου.
Μόνο εσύ μπορείς να του επιτεθείς όσες φορές θέλεις. Δεν μπορείς να δεις το βαρβαρικό χωριό άλλου παίχτη ούτε φυσικά να το επιτεθείς.
Όσο λεηλατείς το βαρβαρικό χωριό δυναμώνει σε δυνάμεις και στα τείχη αλλά σου δίνει και περισσότερα υλικά. Ως τώρα είδα πως
Βαρβ, χωριό 1 => λάφυρα 500 ξύλο
Βαρβ, χωριό 2 => λάφυρα 500 ξύλο+500 θείο
Βαρβ, χωριό 3 => λάφυρα 500 ξύλο+500 θείο+500 κρύσταλλο
Βαρβ, χωριό 4 => λάφυρα 500 ξύλο+500 θείο+500 κρύσταλλο+500 κρασί
Κάπως έτσι βλέπω να γίνεται. Επίπεδο και 500άρι.
Το χειρότερο μέρος αυτής της αναβάθμισης είναι το γεγονός ότι για να κάνεις οτιδήποτε θέλει χρόνια!!! Επίθεση σε ανενεργή πόλη με τείχη 1 κάνω μια ώρα να την λεηλατήσω με 15 οπλίτες.
Οπότε κάνεις 2 τινά:
α) Λεηλασίες με πολύ στρατό για να μην κάνεις πολλούς γύρους.
β) Λεηλασίες με μερικούς μόνο.
το α είναι καλό μόνο αν αξίζουν τα υλικά. Δεν θα στείλω πολυ στρατό κάπου για να πάρω λίγα υλικά γιατί στην συντήρηση θα πληρώσω περισσότερο απ' όσο αξίζουν!!!
το β κάνει χρόνια και ξενερώνεις το παιχνίδι.
Μόνο εσύ μπορείς να του επιτεθείς όσες φορές θέλεις. Δεν μπορείς να δεις το βαρβαρικό χωριό άλλου παίχτη ούτε φυσικά να το επιτεθείς.
Όσο λεηλατείς το βαρβαρικό χωριό δυναμώνει σε δυνάμεις και στα τείχη αλλά σου δίνει και περισσότερα υλικά. Ως τώρα είδα πως
Βαρβ, χωριό 1 => λάφυρα 500 ξύλο
Βαρβ, χωριό 2 => λάφυρα 500 ξύλο+500 θείο
Βαρβ, χωριό 3 => λάφυρα 500 ξύλο+500 θείο+500 κρύσταλλο
Βαρβ, χωριό 4 => λάφυρα 500 ξύλο+500 θείο+500 κρύσταλλο+500 κρασί
Κάπως έτσι βλέπω να γίνεται. Επίπεδο και 500άρι.
Το χειρότερο μέρος αυτής της αναβάθμισης είναι το γεγονός ότι για να κάνεις οτιδήποτε θέλει χρόνια!!! Επίθεση σε ανενεργή πόλη με τείχη 1 κάνω μια ώρα να την λεηλατήσω με 15 οπλίτες.
Οπότε κάνεις 2 τινά:
α) Λεηλασίες με πολύ στρατό για να μην κάνεις πολλούς γύρους.
β) Λεηλασίες με μερικούς μόνο.
το α είναι καλό μόνο αν αξίζουν τα υλικά. Δεν θα στείλω πολυ στρατό κάπου για να πάρω λίγα υλικά γιατί στην συντήρηση θα πληρώσω περισσότερο απ' όσο αξίζουν!!!
το β κάνει χρόνια και ξενερώνεις το παιχνίδι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MYSTERY στις Τρι Οκτ 13, 2009 7:58 pm, 1 φορά
MYSTERY- Αριθμός μηνυμάτων : 48
Al Patsino έγραψε:Καλημερα Συμμαχοι.
Το βαρβαρικό χωριό είναι στο νησί που έχεις την πρωτεύουσα σου και μόνο εκεί. Σε όλους μας ισχύει το ίδιο. Μπορείς να του κάνεις μέχρι και 10 επιθέσεις την μέρα (απ'οτι γνωρίζω). Ο ναός έχει σχέση με το θαύμα του νησιού, για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το θαύμα πρέπει να έχουμε παππάδες. Της αναλογίες δεν της ξέρω ακομα...Στην συνέχεια θα τα δούμε καλύτερα
Επίθεση με 15 οπλίτες σε ανενεργό παίχτη με 0 στρατό και τείχη 1
Γύρος 1 => τίποτα (πόντοι θωράκισης των οπλιτών 89%)
Γύρος 2 => τίποτα (πόντοι θωράκισης των οπλιτών 77%)
Γύρος 3 => τίποτα (πόντοι θωράκισης των οπλιτών 65%)
Γύρος 4 => από 15 μείναν οι 11 (πόντοι θωράκισης των οπλιτών 65%)
Χαμένοι:
MYSTERY
Ο στρατός του παίκτη MYSTERY έφυγε λόγο έλλειψης ηθικού, όταν είδαν πως τα όπλα τους δεν μπορούσαν να γκρεμίσουν το τείχος της πόλης.
Σημείωση: το τείχος δεν έπαθε τίποτα!!!!
Γύρος 1 => τίποτα (πόντοι θωράκισης των οπλιτών 89%)
Γύρος 2 => τίποτα (πόντοι θωράκισης των οπλιτών 77%)
Γύρος 3 => τίποτα (πόντοι θωράκισης των οπλιτών 65%)
Γύρος 4 => από 15 μείναν οι 11 (πόντοι θωράκισης των οπλιτών 65%)
Χαμένοι:
MYSTERY
Ο στρατός του παίκτη MYSTERY έφυγε λόγο έλλειψης ηθικού, όταν είδαν πως τα όπλα τους δεν μπορούσαν να γκρεμίσουν το τείχος της πόλης.
Σημείωση: το τείχος δεν έπαθε τίποτα!!!!
MYSTERY- Αριθμός μηνυμάτων : 48
Μολις εφτιαξα εναν ναο, δωρησα και 8.800 σε ενα νησι για να κανω επεκταση νησιου. Εβαλα και 6 ιερεις και ειδα οτι εβαλε και ενας γειτονας αλλους 6. Το απολεσμα ηταν μια μαλακια και μιση. Τιποτα δεν γινεται. Τελειως Αχρηστος ο ναος.
Πρεπει να κανουν ολοι οι κατοικοι του νησιου για να εχει αποτελεσμα. Τρια πουλακια καθονταν. Εδω δεν δωριζουν ξυλο που ειναι και αφθονο. Τελειως χαζομαρα αν δεν οργανωθουν ολοι.
Πρεπει να κανουν ολοι οι κατοικοι του νησιου για να εχει αποτελεσμα. Τρια πουλακια καθονταν. Εδω δεν δωριζουν ξυλο που ειναι και αφθονο. Τελειως χαζομαρα αν δεν οργανωθουν ολοι.
Για να κάνουμε μια έρευνα μαζεύουμε ερευνητικούς πόντους, μπορούμε να δούμε πόσους πόντους έχουμε πατώντας πρωτα σ'αυτον το μπαρμπα :
και μετά κοιτάμε στα αριστερά αυτό :
Μας λέει οτι έχουμε : Ερευνητικοί Πόντοι: 141,973 και κάθε ώρα μαζεύουμε 473 πόντους
Απο την στιγμή που θα έχουμε μαζέψει τόσους πόντους ώστε να μπορούμε να κάνουμε μία έρευνα ο μπάρμπας που λέγαμε θα ανάψει αυτόματα, οπότε τον κλικάρουμε και αγοράζουμε την έρευνα που ανακαλύψαμε.
και μετά κοιτάμε στα αριστερά αυτό :
Μας λέει οτι έχουμε : Ερευνητικοί Πόντοι: 141,973 και κάθε ώρα μαζεύουμε 473 πόντους
Απο την στιγμή που θα έχουμε μαζέψει τόσους πόντους ώστε να μπορούμε να κάνουμε μία έρευνα ο μπάρμπας που λέγαμε θα ανάψει αυτόματα, οπότε τον κλικάρουμε και αγοράζουμε την έρευνα που ανακαλύψαμε.
Πλέον πατώντας στον κυριούλη "Διπλωματία" ή :
βλέπουμε στα αριστερά μας αυτο :
Είναι η λίστα των πόλεων μας αλλα εάν κλικάρουμε στην κάθε μια ξεχωριστά τότε μας μεταφέρει σε ένα μινι-φόρουμ νησιού. Εκεί μπορούν όλα τα άτομα του νησιού να συζητάν για το νησί. Όπως π.χ εδώ όπου με τον σύμμαχο Γιωρίκα λέμε πολύ ευγενικά να δωρίζουν :
βλέπουμε στα αριστερά μας αυτο :
Είναι η λίστα των πόλεων μας αλλα εάν κλικάρουμε στην κάθε μια ξεχωριστά τότε μας μεταφέρει σε ένα μινι-φόρουμ νησιού. Εκεί μπορούν όλα τα άτομα του νησιού να συζητάν για το νησί. Όπως π.χ εδώ όπου με τον σύμμαχο Γιωρίκα λέμε πολύ ευγενικά να δωρίζουν :
Ετσι συμμαχε, ετσι μπραβο. Να τα εξηγεις απλα και λιτα. Νιωθω σαν να ξαναπηγαινω νηπιο. Αχ ρε φιλε τι μου θυμισες!!
Πλέον δεν έχουμε bonus απο τα νησιά στα παραγώμενα υλικά, ο μόνος τρόπος να μαζεύουμε περισότερα αγαθά ειναι :
1)Σπίτι Ξυλοκόπου
2)Υαλουργείο
3)Πύργος Αλχημιστή (η παραγωγή θείου είναι στο 3% σε σχέση με το 2% των άλλων κτηρίων)
4)Αποστακτήριο
5)Κτίριο Λατομείου
Μεγάλη προσοχή σ'αυτούς που υπολόγιζαν το μπόνους του κρασιού.
1)Σπίτι Ξυλοκόπου
2)Υαλουργείο
3)Πύργος Αλχημιστή (η παραγωγή θείου είναι στο 3% σε σχέση με το 2% των άλλων κτηρίων)
4)Αποστακτήριο
5)Κτίριο Λατομείου
Μεγάλη προσοχή σ'αυτούς που υπολόγιζαν το μπόνους του κρασιού.
ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΝΗΣΙΩΝ
Κάνουμε κλίκ στην "Προβολή κόσμου" :
Βλέπουμε τα νησιά πανοραμικά, πάμε στο νησάκι όπου έχουμε της φάρμες μας (είναι πολλά τα άτιμα και πού να τα θυμόμαστε) και του κάνουμε ένα μονό κλίκ. Αυτομάτος στα αριστερά βλέπουμε αυτό :
Του κάνουμε κλίκ και μας ανοίγει αυτό το παράθυρο :
Έχει το όνομα του νησιού αλλά εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε και να το κάνουμε π.χ φάρμα κρασιού ή όπως θέλουμε. Μία εικόνα με την λίστα αφού προσθέσουμε ένα νησάκι :
Μετά απο την λίστα μπορούμε να κάνουμε διαγραφή ενός νησιού επιλέγοντας το νησί απο την λίστα και μετά πατάμε το κουμπί "Διέγραψε Συντόμευση" :
Βλέπουμε τα νησιά πανοραμικά, πάμε στο νησάκι όπου έχουμε της φάρμες μας (είναι πολλά τα άτιμα και πού να τα θυμόμαστε) και του κάνουμε ένα μονό κλίκ. Αυτομάτος στα αριστερά βλέπουμε αυτό :
Του κάνουμε κλίκ και μας ανοίγει αυτό το παράθυρο :
Έχει το όνομα του νησιού αλλά εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε και να το κάνουμε π.χ φάρμα κρασιού ή όπως θέλουμε. Μία εικόνα με την λίστα αφού προσθέσουμε ένα νησάκι :
Μετά απο την λίστα μπορούμε να κάνουμε διαγραφή ενός νησιού επιλέγοντας το νησί απο την λίστα και μετά πατάμε το κουμπί "Διέγραψε Συντόμευση" :
Έχει επεξεργασθεί από τον/την heavysmok στις Παρ Οκτ 16, 2009 6:37 pm, 1 φορά
Κανένα νέο απο μάχες υπάρχει; Ενημερώστε αν ξέρετε κάτι.
καλησπερα
το θεμα του ναου το βρισκω ανουσιο...εγω προσωπικα ποτε δ χρεισιμοποιησα θαυμα και απο τι φαινεται δε θα χρεισημοποιησω..προσωπικα εχω φιαξει 2 ναουσ στα νησια αλα θα τουσ γκρεμισω γτ νομιζω οτι αξιζουν περισσοτερο τα κτηρια οπωσ πιεστηριο σταφηλιου κτλ που αυξανουν τη παραγωγη..
οποιοσ εχεισ μια ολοκληρωμεη αποψη περι ναων και θαυματων και πιστευει οτι αξιζει τον ακουω..
εχω την εντηπωση οτι να δωρισεισ 1000δες υλεσ και να χεισ και τουσ παπαδεσ που σ τρςν χρυσο για ενα θαυμα που κραταει κτ ωρεσ δεν αξιζει...
αυτα...
σασ ακουω...
το θεμα του ναου το βρισκω ανουσιο...εγω προσωπικα ποτε δ χρεισιμοποιησα θαυμα και απο τι φαινεται δε θα χρεισημοποιησω..προσωπικα εχω φιαξει 2 ναουσ στα νησια αλα θα τουσ γκρεμισω γτ νομιζω οτι αξιζουν περισσοτερο τα κτηρια οπωσ πιεστηριο σταφηλιου κτλ που αυξανουν τη παραγωγη..
οποιοσ εχεισ μια ολοκληρωμεη αποψη περι ναων και θαυματων και πιστευει οτι αξιζει τον ακουω..
εχω την εντηπωση οτι να δωρισεισ 1000δες υλεσ και να χεισ και τουσ παπαδεσ που σ τρςν χρυσο για ενα θαυμα που κραταει κτ ωρεσ δεν αξιζει...
αυτα...
σασ ακουω...
death city- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2009
death city έγραψε:καλησπερα
αυτα...
σασ ακουω...
Εγω δεν χαραμίζω ούτε μια θεσούλα για ναούς και άλλα τέτοια...Δεν βλέπω να έχουν μεγάλη χρησιμότητα.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης