MafiaZeta
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ

+4
MYSTERY
_ITS1_
Orvasson
Worst Nightmare
8 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ

Δημοσίευση  hrisostomos Δευ Σεπ 14, 2009 6:29 pm

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. μετα απο επιπονες προσπαθεις No και με την αμεριστη υποστηριξη της ηγεσιας lol! το εκανα το θαυμα μου και παλι Shocked επιτευχθει ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΜΕ ENG ως εκ τουτου απο δω και περα ΔΕΝ προβαινουμε σε ΚΑΜΜΙΑ εχθροπραξια με ENG
δοξαστεμε cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers geek
hrisostomos
hrisostomos

Αριθμός μηνυμάτων : 34
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ - Σελίδα 2 Empty ΣΤΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΥΣ Η ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

Δημοσίευση  hrisostomos Τετ Σεπ 16, 2009 2:45 am

> > > > Την 15.09.2009 17:22 ο/η Prince78 έγραψε:
> > > > > Prince78 από τη συμμαχία APIΣΤΟΙ στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:
> > > > > Kalispera
> > > > >
> > > > > Edw strathgos apo -A-(ΑΡΙΣΤΟΙ)
> > > > >
> > > > > Exoume ena 8emataki me ton johnnyath apo thn symmaxia sas dioti an kai exei 400k pontoys epiti8etai se symmaxo mas me 20k pontoys opote gia na mhn kanoume kai emeis to idio 8a h8ela na toy eleges na stamathsh .
> > > > >
> > > > > Eyxaristw ek ton proteron kai perimenw na me enhmerwseis to ti meli genes8e.

>
> > > Την 15.09.2009 19:53 ο/η hrisostomos έγραψε:
> > > >
> > > >
> > > > καλησπερα φιλε μου . εδω και 2 χρονια που παιζω το παιχνιδι ακουω η μαλλον βλεπω τα ιδια πραγματα. κοιτα να δεις οταν 1 παιχτης εχει αγαθα χωρις να μπορει να τα διαφυλαξει (εννοω στρατιωτικα ) επομενο ειναι να γινει στοχος. ειληκρινα αν βρεις τετοια μελη μας δε θα μου κανει καμμια εντυπωση αν τα επιτθεις οχι μονο εσυ αλλα ο οποιοσδηποτε

Την 15.09.2009 20:00 ο/η Prince78 έγραψε:
> > > dld mou les esy twra oti 8a mporouse kapoios me 20k pontous na diafylaksh ta aga8a toy apo kapoion me 400k kai les oti paizeis kai 2 xronia ??
> > > Ektos kai an ennoeis na eisai 24/7 online ....pantos ayto dixnei kai xarakthra !!!
> > > Ante na doume tote!!!
> > >

> Την 15.09.2009 20:05 ο/η hrisostomos έγραψε:
> >
> > βλεπω πως δεν καταλαβες τι εννοω. ενας μικρος βαθμολογικα παιχτης δεν φυλαει αγαθα για να χτισεις 2 πολεις . αν παλι ο αλλος πηγενα παρει 100 ξυλο ε τοτε τι να πω,

Την 15.09.2009 20:13 ο/η Prince78 έγραψε:
> Mallon allos den katalabenei i kanei pws den katalabenei ....telos panton apo thn stigmh poy to ypostirizeis ayto paei na pei oti to idio kanete oloi sthn symmaxia sas opote as ksekinhsoun oi xoroi...!!!
>

>
> > > Την 15.09.2009 20:15 ο/η hrisostomos έγραψε:
> > > > φιλε μια ερωτηση ,οσο για τους χορους εχουμε σχολη μπαλετου μην ανησυχεις.
> > > >
> > > > εσυ αν εβλεπες 1 παιχτη με αρκετα υλικα και μικρο στρατο θατον αφηνες; τιμια και ειληκρινα ετσι;
> > > >
\

> > Την 15.09.2009 20:19 ο/η Prince78 έγραψε:
> > > tis eirwnies allou file mou ......!!!!
> > > Kai oxi den 8a phgaina AN EIXE SYMMAXIA!!!
> > >

>
> Την 15.09.2009 20:21 ο/η hrisostomos έγραψε:
> > κοιτα τοτε αν δεν θελεις ερωτησεις μην τις αρχιζεις.
> >

Την 15.09.2009 20:26 ο/η Prince78 έγραψε:
> Re palikari alla diabazeis alla katalabeneis mou fainetai ti einai ayta pou
> les??? se poio kommati katalabes oti den 8elw erwthseis????kai soy
> ksanalew sthn erwthsh sou :εσυ αν εβλεπες 1 παιχτη με αρκετα υλικα και μικρο στρατο θατον αφηνες; τιμια και ειληκρινα ετσι;
> Apanthsh:oxi den 8a phgaina AN EIXE SYMMAXIA!!!
>

μαλλον εσυ δεν ξερεις τι γραφεις και τι κανεις ''φασκεις και αντιφασκεις''.

Την 15.09.2009 20:19 ο/η Prince78 έγραψε:
> > > tis eirwnies allou file mou ......!!!!

και απαντωντας τωρα στο 2ο σκελος του μνμ σου σου λεω οτι μαλλον σε λαθος , κατα την ταπεινη μου αποψη΄, παιχνιδι παιζεις.εστι πιστευω εγω δηλαδη.

Απάντηση Διαγραφή αναφορά Σώσε στο αρχείο (1)
Prince78 Μήνυμα Sincity [71:58] 15.09.2009 20:30:17
ok ok mallon prepei na milhsw me allon ....ante kalhnyxta!!!

ΤΕΛΟΣ νοκ αουτ ο τυπος
hrisostomos
hrisostomos

Δημοσίευση  MYSTERY Τετ Σεπ 16, 2009 2:57 am

Πες του να κάνει υπομονή μέχρι να βγει το νέο update με προστασία μικρών παιχτών. Συμβούλεψε τον να μείνει ο σύμμαχος του στο επίπεδο 3, να μην κάνει επίθεση πουθενά ούτε καμιά αποικία και δεν θα τον πειράζει κανείς! Έτσι θα αγοράζει όλα τα υπόλοιπα αγαθά, θα φτάσει όλα τα κτήρια 30 επίπεδο εκτός από το δημαρχείο και όταν φτιάξει αρκετό στρατό θα μπορέσει να ξεκινήσει το παχνίδι! Χεχε!!
MYSTERY
MYSTERY

Αριθμός μηνυμάτων : 48

Δημοσίευση  MYSTERY Τετ Σεπ 23, 2009 11:39 pm

Καλημέρα φίλε,
Πρώτη φορά έκανα σήμερα σε κάποιον από την συμμαχία σου
# Παίκτης: Judge Anax
# Πόντοι: 141,169
# Σύμμαχος: SJS
# Βαθμολογία:
141,169
# Στρατεύματα:
3,273

Ενώ γενικά έχει στρατό στην μια πόλη του είχε 0 μονάδες με 0 πλοία!!
Τι να έκανα? Στην θέση μου θα τον άφηνες? Μετά γλυκάθηκα από τα λάφυρα και είπα να πάω και στην άλλη πόλη του. Πόσους είχε εκεί? 18 φάλαγγες και κάτι ψιλά από τοξότες. Έκανα ότι θα έκανε ο οποιοσδήποτε. Αν ήθελα θα μπορούσα να επιτεθώ σε όλες τις πόλεις του και να τον αδειάσω αλλά δεν το έκανα. Συνέχεια παίρνω μνμ από μικρές συμμαχίες ότι δεν είναι σωστό να επιτίθομαι σε μικρούς παίχτες. Ο σύμμαχος σου όμως έχει αρκετή βαθμολογία για να αμυνθεί. 0 στρατός+0 πλοία είναι ανεπίτρεπτο αν θέλεις να ανήκεις σε μεγάλη συμμαχία. Στην θέση μου ο οποιοσδήποτε θα του έκανε επίθεση. Λεηλασία με 10 εκτοξευτές δεν λέγεται λεηλασία. Λέγεται ξέχασα το σπίτι ξεκλείδωτο...

SYMMAXIA SJS
Την 23.09.2009 15:33 ο/η Judge Michalis έγραψε:
> Kalispera file..gt epitithesai sto summaxo mou?se peirakse?an oxi tote gt tou epitithesai?
MYSTERY
MYSTERY

Δημοσίευση  Worst Nightmare Πεμ Σεπ 24, 2009 9:43 pm

Σωστός Mystery :p
Καλά του έκανες!
Worst Nightmare
Worst Nightmare

Αριθμός μηνυμάτων : 28
Τόπος : Πειραιάς

Δημοσίευση  MYSTERY Πεμ Σεπ 24, 2009 11:01 pm

Έλαβα όμως "άνωθεν" εντολές να σταματήσω τις επιθέσεις στους SJS...
Παίζονται πολλά διπλωματικά παιχνίδια... Φευ...
Τώρα πρέπει να ψάξω να βρω νέους λαφυροδότες (όπως λέμε αιμοδότες)...
Μήπως τώρα που τελείωσε ο πόλεμος των Watch με τους Speed να διακόψουμε την συνθήκη ειρήνης? Οι Watch πέφτουν συνεχώς. Βλέπω αρκετούς να πηγαίνουν στους ABYSS και άλλοι στους AoW.
Ας τους επισκεπτόμαστε και μεις που και που για να έρχονται και σε μας μερικοί...
MYSTERY
MYSTERY

Δημοσίευση  MYSTERY Κυρ Σεπ 27, 2009 12:31 am

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ BMS

Καλησπέρα φίλε,
Το γνωρίζω πως είναι μικρότερος μου και δεν θα του έκανα εξ αρχής επίθεση. Το γεγονός όμως ότι δεν έχει ούτε 1 εκτοξευτή, δεν έχει καν στρατώνα στην συγκεκριμένη πόλη, δεν μου δείχνουν ότι είναι ενεργός. Η ίδια η πόλη λέγεται "εδώ κατάληψη" οπότε φαίνεται πως δεν είναι κύρια πόλη αλλά χρησιμοποιείται από άλλους. Έχει παλάτι 2 επιπέδου οπότε μάλλον έχει και 2η πόλη. Χωρίς καν στρατώνα δεν φτιάχνεις 2η πόλη. Εξάλλου δεν ξέρω πως ανήκει στην συμμαχία σας αφού οι όροι σας είναι
Δεχόμαστε μέλη με ελάχιστους γενικούς πόντους 50.000 και με στρατιωτικούς άνω των 2.500
(και απαραίτητη προϋπόθεση να είστε ενεργοί παίχτες)

Επειδή όλα αυτά συνηγορούν πως ο συγκεκριμένος είναι διπλός λογαριασμός παίχτη της συμμαχίας σας, δεν μπορώ να αποσύρω. Φυσικά εσύ ή άλλος σύμμαχος σου μπορεί να βγάλει άμυνα καθώς στέλνω μόνο 12 εκτοξευτές. Η συμμαχία σου επιτρέπει μέλη της να λεηλατούνται με 12 εκτοξευτές? Νόμιζα πως είστε η 8η μεγαλύτερη συμμαχία του Ζήτα κόσμου...

Την 26.09.2009 18:19 ο/η treno έγραψε:
> καλησπερα,,,ακυρωσε σε παρακαλω την επιθεση σου στον συμαχο
> γιατι ειναι πολυ μικροτερος σου..περιμενω μια απαντηση
>
>
> ευχαριστω εκ των προτερων
MYSTERY
MYSTERY

Δημοσίευση  MYSTERY Κυρ Οκτ 04, 2009 1:42 am

Μήπως μπερδεύεις τα παιχνίδια?
Το συγκεκριμένο που παίζουμε λέγεται ikariam και είναι παιχνίδι στρατηγικής και πολέμου. Για παιχνίδια ανάπτυξης σε συμβουλεύω να στραφείς προς τα sims. Έχεις πάνω από 100.000 βαθμούς κι όμως σου λεηλάτησα 2 πόλεις παίρνοντας 40,000 υλικά με 6 εκτοξευτές!! Απορώ πως οι γείτονες σου δεν σε πήραν χαμπάρι. Αν ήσουν στο νησί μου θα σε λεηλατούσα κάθε μέρα. Απορώ επίσης πως δεν σε διώχνουν από την συμμαχία σου αφού δεν πληροίς ούτε τους όρους ένταξης. Θα έχεις καλό μέσον! χεχε! Επειδή όμως φαίνεσαι μικρός σε ηλικία θα σου δώσω κάποιον χρόνο να αναπτυχθείς στρατιωτικά και μόνο. Δεν θα σου επιτεθώ στην πόλη σου στο θείο. Για τις άλλες θα δούμε από βδομάδα.
Άλλαξε τρόπο στρατηγικής για δικό σου καλό. Καλή συνέχεια.

Την 03.10.2009 9:05 ο/η leyterhs (apo BMS) έγραψε:
> file se parakalo 8a me afhseis na anaptyx8o den mporo allo se parakalo na stamatiseis tis epi8eshs soy

ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΜS ΑΝ ΚΑΙ 8η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΡΜΕΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ....
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ<2,000 ....
MYSTERY
MYSTERY

Δημοσίευση  hrisostomos Παρ Οκτ 09, 2009 1:43 am

λοιπον μυστερυ νομιζες θα μου φας τη θεση ετσι; Very Happy Very Happy Very Happy λαβε διαλογο

Melissa Μήνυμα 08.10.2009 19:41:53
καλησπερα μελισσα .τωρα θα αναγκαστω να κανω τον δικηγορο του διαβολου. απαντω σε τετοιου ειδους μνμτα μονο στο ζητα, στον αλφα που και εκει ειμαι διπλωματης αν παρω κανενα τετοιο απλα το διαγραφω και εξηγω γιατι.
το παιχνιδι αν καταλαβες καλα ειναι πολεμικο και προφανως η επικρατηση του ισχυροτερου. λαθος αν εχεις τετοια αντιληψη εγω στον αλφα κατετρωπωσα αντιπαλους με 3πλασια στρατιωτικη βαθμολογια.αρα λοιπον μην ζητας την ευθυνη στον επιτηθεμενο. τωρα γιατι δεν σου απαντησε νομιζω πως ο καθενας κανει τις επιλογες του. δεχομαι να παρεις μετρα απεναντι ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΑ ΒΑΣΗ ΤΟ 1V1 αν παραβιαστει αυτη η αναλογια αναγκαστικα επεμβαινουμε και μεις.

Την 08.10.2009 18:28 ο/η Melissa έγραψε:
> Melissa από τη συμμαχία Rebel Warriors1 στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:
> geia sas agapiti MAFIA o paixtis sas NTAMARI leilatei ton paixti mas xristo , tou exw milisei egw alla kai h xristos k apla mas egrapse sta palia tou ta papoutsia, auto einai toso apaksiotiko pou exei arxisei k mas ekneyrizei, h peite tous paixti sas na mas apantisei h stamatiste tou apo to stratiotiko thn leilasia giati tha anagkastoume na paroume alla metra kata tou paixti sas. elpizw se mia omorfi kai diplwmatiki lusi .
> Me ektimisi
> Melissa, diplwmatisa Anaplirotria REV_1
hrisostomos
hrisostomos

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ - Σελίδα 2 Empty Διορθωση...

Δημοσίευση  Ameinias Σαβ Οκτ 10, 2009 3:18 am

Ο Παιχτης ειναι Ameinias πες της χαιτετίσματα η πόλη μου ειναι το Νταμαρι που λεει.
Οχι τιποτα αλλο θα με ψαχνει και δε θα με βρισκει και παλι ο διπλωματης θα την πληρωσει με την πολυλογια της χαοχοοχοαχοαο τωρα παλι εκει παω.....δε περιμενα να εχει τοσο πλακα το Ικαριαμ ρε παιδες.....χαοχοαοχαοχοαοχοαχοοχοα
Ameinias
Ameinias

Αριθμός μηνυμάτων : 25
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2009
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  hrisostomos Παρ Οκτ 16, 2009 6:30 pm

βρε μοναχοφαι πες μας που ειναι οι χορηγοι να παρουμε κι εμεις κατι. οχι τιποτα αλλο δηλαδη αλλα τουλαχιστον να αξιζει τον κοπο η γκρινια τους
hrisostomos
hrisostomos

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ - Σελίδα 2 Empty ENG τι κανουμε;;;

Δημοσίευση  hrisostomos Τετ Οκτ 21, 2009 10:52 pm

επειδη το πραγμα παραγινε με τους eng τους απεστειλα το παρακατω μνμ αντε να ξεσκουριαζουμε.

hrisostomos από τη συμμαχία MAFIA στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:
καλησπερα ,
το να γινοντε επιθεσεις για αγαθα απολυτα κατανοητο
το να βολιδισκοπεις προθεσεις μελων αλλων συμμαχιων για να τα παρεις στη συμμαχια σου επισης θεμιτο.
ΑΛΛΑ αυτο εδω ειναι ναζιστικη νοοτροπια,

drakoul Μήνυμα folia alepous [74:66] 20.10.2009 23:54:34
otan teleiosei o giros tha figoun!

telika de mou apantises an tha ertheis sti simaxia mas?

AYTA ITAN TA MINIMATA ME TON STRATHGO TON ENG.EPIDI DEN PIGA SE AUTOYS ME LEILATOUN SYNEHIA.EUHARISTO KAI PALI OLOYS KAI TON STRATHGO MAS EPISIS.KALO MESIMERI!

αν συνεχιστει αυτο ειληκρινα δεν θα μεινει ρουθουνι.
hrisostomos
hrisostomos

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ - Σελίδα 2 Empty ;;;;;;;

Δημοσίευση  hrisostomos Παρ Οκτ 23, 2009 4:59 am

καλα οτι τους βολευει λενε μερικοι. απο κατω προς τα πανω.

γεια σου φιλε μου απο οτι καταλαβα ομως και διορθωσε με αν κανω λαθος το 1v1 εσπασε στον αμυντικο τομεα.οκ εδω οι γνωμες διχαζονται.δηλαδη μονο στην επιθεση πρεπει να ισχυει το 1v1 ; οταν καποιος ξεκιναει επιθεση σε 1 παιχτη ΜΟΝΟΣ του και βρισκει και αλλους στην αμυνα αυτο το θεωρεις 1V1 ;ναι ειμαστε και ειμαι αυστηρα υπερ του 1v1 αλλα σε ολους τους τομεις.

Την 22.10.2009 21:28 ο/η Soc 7 έγραψε:
> Soc 7 από τη συμμαχία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:
> καλησπερα φιλε....
> θελω να σε απασχολησω για λιγο σχετικα με 2 μελη σας....τον Droser κ τον doukas.
> προχτες το βραδυ ο Droser προσπαθησε να κανει λεηλασια σε 1 μικρο δικο μας αλλα με παρεμβαση δικη μου απετυχε.
> χτες επεστρεψε αλλα με παρεα το φιλο του τον douka.ο Droser εστελνε στρατο κ ο doukas εκανε αποκλεισμο με καραβια....
> τεσπα κ κει απετυχαν κ ηρθαν παλι με τον ιδιο τροπο σε πολη που χα εγω καταληψη στο νησι.....παλι 2vs1 δηλ....
> εκει τους αφησα κ ενω ειχαμε μαχες σε 2 πολεις(στην καταληψη κ σε πολη δικου μας) εστειλε κ στρατο ο doukas στην καταληψη για να κανει πλατες στον Droser k να στειλει στρατο απο κει στην αλλη μαχη ενω εχανε κ τις 2 μεχρι εκεινη την ωρα.
> Η συμμαχια σας ειναι μεγαλη κ εχω κ πολλους φιλους μεσα σε σας....ξερω οτι παιζετε σωστα κ υποστηριζετε το 1-1.....αυτοι οι 2 ομως μονο 1-1 δεν παιζουν.Αυτο που ζηταω ειναι εκτος απ το να τους μιλησεις να με αφησεις να τους παιξω κ γω 1-1(τουλαχιστον) χωρις να αναμειχθει αλλος απ τη συμμαχια σου,1 μαθημα τους χρειαζεται πιστευω...
> ολα αυτα τα κανουν γιατι βρισκονται σε σας,πιο πριν δεν ειχαν κανει ποτε τετοια κινηση,ουτε καν επιθεση κ ξαφνικα ''ξεψαρωσαν'' με τ&omic
hrisostomos
hrisostomos

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ - Σελίδα 2 Empty eng

Δημοσίευση  hrisostomos Παρ Οκτ 23, 2009 5:06 am

xa xa xa τι θελουν να μας ψαρωσουν;

μα καλα εμεις δηλαδη δεν εχουμε δεχτει επιθεσεις ; αν δεν απατωμαι απο την ωρα που συμφωνησαμε με τον 20ματη σας δεχομαστε καθημερινα επιθεσεις. αλλα οχι και σε αυτο το υφος σου κανω επιθεση για να αλλαξεις συμμαχια.ελεος

Την 22.10.2009 21:57 ο/η drakoul έγραψε:
> drakoul από τη συμμαχία ENG στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:
> kalispera mporo na miliso me kapion ipeuthino gia tis epitheseis pou exoume faei?
>
> o stratigos ton ENG
hrisostomos
hrisostomos

Δημοσίευση  heavysmok Παρ Οκτ 23, 2009 6:42 pm

hrisostomos έγραψε:καλα οτι τους βολευει λενε μερικοι. απο κατω προς τα πανω.

γεια σου φιλε μου απο οτι καταλαβα ομως και διορθωσε με αν κανω λαθος το 1v1 εσπασε στον αμυντικο τομεα.οκ εδω οι γνωμες διχαζονται.δηλαδη μονο στην επιθεση πρεπει να ισχυει το 1v1 ; οταν καποιος ξεκιναει επιθεση σε 1 παιχτη ΜΟΝΟΣ του και βρισκει και αλλους στην αμυνα αυτο το θεωρεις 1V1 ;ναι ειμαστε και ειμαι αυστηρα υπερ του 1v1 αλλα σε ολους τους τομεις.

Την 22.10.2009 21:28 ο/η Soc 7 έγραψε:
> Soc 7 από τη συμμαχία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:
> καλησπερα φιλε....
> θελω να σε απασχολησω για λιγο σχετικα με 2 μελη σας....τον Droser κ τον doukas.
> προχτες το βραδυ ο Droser προσπαθησε να κανει λεηλασια σε 1 μικρο δικο μας αλλα με παρεμβαση δικη μου απετυχε.
> χτες επεστρεψε αλλα με παρεα το φιλο του τον douka.ο Droser εστελνε στρατο κ ο doukas εκανε αποκλεισμο με καραβια....
> τεσπα κ κει απετυχαν κ ηρθαν παλι με τον ιδιο τροπο σε πολη που χα εγω καταληψη στο νησι.....παλι 2vs1 δηλ....
> εκει τους αφησα κ ενω ειχαμε μαχες σε 2 πολεις(στην καταληψη κ σε πολη δικου μας) εστειλε κ στρατο ο doukas στην καταληψη για να κανει πλατες στον Droser k να στειλει στρατο απο κει στην αλλη μαχη ενω εχανε κ τις 2 μεχρι εκεινη την ωρα.
> Η συμμαχια σας ειναι μεγαλη κ εχω κ πολλους φιλους μεσα σε σας....ξερω οτι παιζετε σωστα κ υποστηριζετε το 1-1.....αυτοι οι 2 ομως μονο 1-1 δεν παιζουν.Αυτο που ζηταω ειναι εκτος απ το να τους μιλησεις να με αφησεις να τους παιξω κ γω 1-1(τουλαχιστον) χωρις να αναμειχθει αλλος απ τη συμμαχια σου,1 μαθημα τους χρειαζεται πιστευω...
> ολα αυτα τα κανουν γιατι βρισκονται σε σας,πιο πριν δεν ειχαν κανει ποτε τετοια κινηση,ουτε καν επιθεση κ ξαφνικα ''ξεψαρωσαν'' με τ&omic

Πέστα πέστα γιατί εγώ παλιότερα μάλωσα με αντίπαλο όταν του έλεγα ότι το 1 vs 1 πρέπει να είναι και σε επίθεση αλλά και σε άμυνα.

(δέν ήμουν ποτέ του 1 εναντίον 1...Νομίζω πως οι μαζικές επιθέσεις είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο παιχνίδι και έτσι γνωρίζονται και οι σύμμαχοι καλύτερα. Άν δεν υπήρχαν οι μαζικές τότε γιατί να είμαστε σε συμμαχία ; Άν και εγώ πάω 1 με 1 αν βρώ ευκαιρία για μαζική την κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη)
heavysmok
heavysmok

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης