μπράβο!!!
+2
MYSTERY
_ITS1_
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
μπράβο!!!
νόμιζα πως είχα μερικούς στην συμμαχια να με υποστηρίξουν σε δύσκολους καιρούς.
έκανα λάθος φαίνεται. ούτε ένα ticket υποστήριξης στους mod.
εκτός αν νομίζετε όλοι πως είχα διπλό λογαριασμό!!!!!!!!!
όπως και να χει ευχαριστώ πολύ.
καλή συνεχεία σε όλους σας και να αγαπάτε αυτό που με τόσο κόπο και τόσα ξενύχτια έφτιαξα.
Ανέστης.
(αποφάσισα να δώσω τον κωδικό μου και στον άλφα και οποίος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου.)
έκανα λάθος φαίνεται. ούτε ένα ticket υποστήριξης στους mod.
εκτός αν νομίζετε όλοι πως είχα διπλό λογαριασμό!!!!!!!!!
όπως και να χει ευχαριστώ πολύ.
καλή συνεχεία σε όλους σας και να αγαπάτε αυτό που με τόσο κόπο και τόσα ξενύχτια έφτιαξα.
Ανέστης.
(αποφάσισα να δώσω τον κωδικό μου και στον άλφα και οποίος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου.)
_ITS1_- Αριθμός μηνυμάτων : 31
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
Τόπος : athens
Απ: μπράβο!!!
Δεν το παρατήρησαν ακόμα οι σύμμαχοι πως τιμωρήθηκες.
Το επεσήμανα σε κυκλικό και θα αντιδράσουμε πολλοί.
Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την Renakos από το φόρουμ αλλά δεν τα κατάφερα. Πως μπορούμε να ζητήσουμε επανέλεγχο? Από την εταιρία?
http://support.ikariam.gr/index.php?page=support&m=1&action=next ??
Θα ήταν χρήσιμο να μας έλεγες τι ακριβώς συνέβη ώστε να βοηθήσουμε καλύτερα? Μπήκε κάποιος για λίγο από τον υπολογιστή σου? Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Πως μπορούμε να ζητήσουμε από την mod να σε ξαναελέγξει?
Το επεσήμανα σε κυκλικό και θα αντιδράσουμε πολλοί.
Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την Renakos από το φόρουμ αλλά δεν τα κατάφερα. Πως μπορούμε να ζητήσουμε επανέλεγχο? Από την εταιρία?
http://support.ikariam.gr/index.php?page=support&m=1&action=next ??
Θα ήταν χρήσιμο να μας έλεγες τι ακριβώς συνέβη ώστε να βοηθήσουμε καλύτερα? Μπήκε κάποιος για λίγο από τον υπολογιστή σου? Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Πως μπορούμε να ζητήσουμε από την mod να σε ξαναελέγξει?
MYSTERY- Αριθμός μηνυμάτων : 48
Γιατι δεν εξηγείς τι παίχτηκε ώστε να είμαστε ενήμεροι;
Εμείς να σε υποστηρίξουμε αλλά άν δεν έχουμε κάποια δεδομένα τι ακριβώς να κάνουμε;
Εμείς να σε υποστηρίξουμε αλλά άν δεν έχουμε κάποια δεδομένα τι ακριβώς να κάνουμε;
heavysmok- Αριθμός μηνυμάτων : 48
πως έχει η κατάσταση.
στα νησιά μου έχω έναν παίκτη super mario. είναι εκεί σχεδόν από την αρχή του παιχνιδιού. τον λεηλατούσα σε καθημερινή βάση επειδή ήταν φάρμα και είμαι σίγουρος για αυτό. τώρα ποιανού φάρμα η διπλός δεν ξέρω.
αρχικά ήταν χωρίς συμμαχία, μετά μπήκε σε μια μικρή συμμαχια(GAK). είδε πως δεν σταματούσα να τον φαρμάρω και μπήκε στην τότε ακαδημία μας την MAF_1. ενημέρωσα τότε τον αρχηγό της ακαδημίας όμως δεν το κανόνισε η δεν πρόλαβε επειδή σε λίγες μέρες βγήκε ανενεργός. την αρχηγία της ακαδημίας την πήρε άλλος και το αποτέλεσμα ήταν και είναι ακόμα πως ο super mario είναι ακόμα στη τότε ακαδημία μας.
ίσως είναι διπλός κάποιου?
ίσως είναι κάποιος από τη συμμαχία η από άλλη συμμαχία που θέλησε να μου κάνει κακό?
δεν ξέρω.
το θέμα είναι πως κατάφερε να μου την φέρει και δεν έχω τη να πω. αν είναι να τιμωρούνται παίκτες από απλές επιθέσεις ας είναι.
δεν έχω τη άλλο να κάνω και βασίζομαι σε σας. είστε η τελευταία μου ελπίδα οπότε αν είναι να κάνετε κάτι κάντε το τώρα πριν κρυώσει το θέμα.
ο τύπος που με τιμώρησε renakos@ikariam.gr για όσους θέλουν να κάνουν κάτι.
στα νησιά μου έχω έναν παίκτη super mario. είναι εκεί σχεδόν από την αρχή του παιχνιδιού. τον λεηλατούσα σε καθημερινή βάση επειδή ήταν φάρμα και είμαι σίγουρος για αυτό. τώρα ποιανού φάρμα η διπλός δεν ξέρω.
αρχικά ήταν χωρίς συμμαχία, μετά μπήκε σε μια μικρή συμμαχια(GAK). είδε πως δεν σταματούσα να τον φαρμάρω και μπήκε στην τότε ακαδημία μας την MAF_1. ενημέρωσα τότε τον αρχηγό της ακαδημίας όμως δεν το κανόνισε η δεν πρόλαβε επειδή σε λίγες μέρες βγήκε ανενεργός. την αρχηγία της ακαδημίας την πήρε άλλος και το αποτέλεσμα ήταν και είναι ακόμα πως ο super mario είναι ακόμα στη τότε ακαδημία μας.
ίσως είναι κάποιος από τη συμμαχία η από άλλη συμμαχία που θέλησε να μου κάνει κακό?
δεν ξέρω.
το θέμα είναι πως κατάφερε να μου την φέρει και δεν έχω τη να πω. αν είναι να τιμωρούνται παίκτες από απλές επιθέσεις ας είναι.
δεν έχω τη άλλο να κάνω και βασίζομαι σε σας. είστε η τελευταία μου ελπίδα οπότε αν είναι να κάνετε κάτι κάντε το τώρα πριν κρυώσει το θέμα.
_ITS1_ έγραψε:πως έχει η κατάσταση.
δεν ξέρω.
Για να τιμωρηθεί κάποιος για "Παραβίαση Κοινής ΙΡ" πρέπει πολύ απλά οι 2-3-4 (η όσοι τελος πάντων) να παίζουν με την ίδια ΙΡ. Δλδ πολύ απλά η τιμωρία λέει οτι για το 48ωρο που σε ψάξαν βρήκαν ότι και εσύ αλλά και ο Σούπερ Μάριο είχατε την ίδια ΙΡ. Όταν γίνεται μία καταγγελία σε ελέγχουν για 48 ώρες και αν είσαι καθαρός την γλυτώνεις..Πολύ απλά πρέπει να κάνεις τίκετ ξανά και να τους πείς οτι έχει γήνει λάθος και να το ξαναδούν γιατι έτσι όπως τα λες ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΟΙΝΗ ΙΡ.
(ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΙΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ)
θα περιμένω και σήμερα μάγκες και ευχαριστώ για την συμπαράσταση. αν δεν έχω απάντηση θα φτιάξω topic στο φόρουμ του παιχνιδιού να τούς τα πούμε και από κει ένα χεράκι.
στηρίζομαι σε σας και σας ευχαριστώ και πάλι.
_ITS1_ έγραψε:θα περιμένω και σήμερα μάγκες και ευχαριστώ για την συμπαράσταση. αν δεν έχω απάντηση θα φτιάξω topic στο φόρουμ του παιχνιδιού να τούς τα πούμε και από κει ένα χεράκι.
Θα το κλειδώσουν μην μπείς στον κόπο, έχω δεί πάρα πολλά τέτοια τόπικ τα οποία κλειδώθηκαν. Ο μόνος τρόπος είναι τα τίκετ και μ'αυτά θα το παλέψουμε
ας το κλειδώσουν.
όσα κλειδώνουν τόσα θα ανοίγω. αν είναι να το κάνω μπουρδέλο θα το κάνω και ας με τιμωρήσουν και στον άλφα.
όσα κλειδώνουν τόσα θα ανοίγω. αν είναι να το κάνω μπουρδέλο θα το κάνω και ας με τιμωρήσουν και στον άλφα.
Status: Your ticket is not handled yet
Handled by: This ticket is handled by GameOperator.
Άντε να δούμε τι θα μας πεί
Handled by: This ticket is handled by GameOperator.
Άντε να δούμε τι θα μας πεί
ορθά δόθηκε και η απάντηση είναι ξεκάθαρη???
αποδείξεις έχουν?
γιατί δεν λένε τα ιπ των κωδικών να δούμε αν όντως είναι έτσι? μήπως μπορέσω και εγώ να βγάλω μια άκρη βρε αδερφέ. μήπως τη νύχτα σηκώνομαι και παίζω ως σούπερ μαριο!!!!!μήπως υπνοβατώ κιόλας????
αποδείξεις έχουν?
γιατί δεν λένε τα ιπ των κωδικών να δούμε αν όντως είναι έτσι? μήπως μπορέσω και εγώ να βγάλω μια άκρη βρε αδερφέ. μήπως τη νύχτα σηκώνομαι και παίζω ως σούπερ μαριο!!!!!μήπως υπνοβατώ κιόλας????
_ITS1_ έγραψε:ορθά δόθηκε και η απάντηση είναι ξεκάθαρη???
αποδείξεις έχουν?
Λέω απλά ότι και καλά με τα λεγόμενα του το θέμα είναι ξεκάθαρο οχι ότι εγώ συμφωνώ μαζί τους χωρίς να έχω αποδείξεις. Αν δέν δώσουν ΙΡ τπτ δεν μπορούμε να κάνουμε, στο είπα για το φόρουμ. Ενεργούν εντελός φασιστικά γιατί έτσι τους έχουν μάθει οι φασίστες Γερμανοί και το χειρότερο είναι ότι πρέπει πλέον να γουσταρούν πολύ αυτήν τη συμπεριφορά οι δικοί μας...Δύο λύσεις υπάρχουν...Η μία είναι να διαβάσεις τους κανόνες αποδοχής ξανά για το παιχνίδι όταν κάνουμε το register και να δείς τι "κενά" υπάρχουν ώστε να τους πιέσεις και να πάρεις της απαντήσεις που θέλεις....Η άλλη είναι απλά να το παρατήσεις το παιχνίδι...Ίσως αυτήν τη λύση θα διάλεγα εγώ γιατί δεν ξέρω κατα πόσο πρέπει να στεναχωριόμαστε για ένα παιχνίδι.
Άν θελήσεις βοήθεια σε κάτι άλλο πόσταρε εδώ.
ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΚΕΤ...ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΠΤ
ένα ticket ακόμα
Hello _ITS1_maf.dias
Μας συγχωρείτε, αλλά δε μπορούμε να παραχωρείσουμε τα στοιχεία που μας ζητάτε..
Best regards
Doureios
_ITS1_maf.dias:
και το δούλεμα συνεχίζετε.
αλήθεια πως αποφασίσατε τελικά εκεί που δεν απαντούσε κανίς να απαντήσετε δυο και τρις μαζί? σας χάλασα την εικόνα σας στο φόρουμ?
αποφασίστε τελικά να με πάρετε στα σοβαρά γιατί δεν θα σταματήσω ως που να δικαιωθώ. δώστε μου αποδείξεις.
ο Doureios δεν με κάλυψε.
Hello _ITS1_maf.dias
``Μας συγχωρείτε, αλλά δε μπορούμε να παραχωρήσουμε τα στοιχεία που μας ζητάτε..,,
τη θα πει πως δεν μπορείτε?
παίκτης δεν είμαι?
δεν έχω δικαίωμα να μάθω?
έχω υποχρέωση να τ' ακουμπάω χωρίς να ζητήσω εξηγήσεις?
δεν έχετε όμως αποδείξεις και το ξέρετε και εσείς οι ίδιοι. απλά δεν θέλετε να το παραδεχτείτε.
ανοίξτε μου το λογαριασμό και παρακολουθήστε με για όσο καιρό θα παίζω αν σας αρκεί αυτό. μη συνεχίζετε την παρωδία παιδιά. κάνατε λάθος και δεν πρέπει να το συνεχίσετε. διορθώστε το λάθος σας.
δεν θα σταματήσω να γράφω ως που να με πάρετε στα σοβαρά αλλιώς τιμωρήστε με και στον άλφα που και εκεί έχω λογαριασμό σε περίπτωση που δεν ξέρετε η δεν διαβάσατε το τοπικ μου με προσοχή στο φόρουμ.
Μας συγχωρείτε, αλλά δε μπορούμε να παραχωρείσουμε τα στοιχεία που μας ζητάτε..
Best regards
Doureios
_ITS1_maf.dias:
και το δούλεμα συνεχίζετε.
αλήθεια πως αποφασίσατε τελικά εκεί που δεν απαντούσε κανίς να απαντήσετε δυο και τρις μαζί? σας χάλασα την εικόνα σας στο φόρουμ?
αποφασίστε τελικά να με πάρετε στα σοβαρά γιατί δεν θα σταματήσω ως που να δικαιωθώ. δώστε μου αποδείξεις.
ο Doureios δεν με κάλυψε.
Hello _ITS1_maf.dias
``Μας συγχωρείτε, αλλά δε μπορούμε να παραχωρήσουμε τα στοιχεία που μας ζητάτε..,,
τη θα πει πως δεν μπορείτε?
παίκτης δεν είμαι?
δεν έχω δικαίωμα να μάθω?
έχω υποχρέωση να τ' ακουμπάω χωρίς να ζητήσω εξηγήσεις?
δεν έχετε όμως αποδείξεις και το ξέρετε και εσείς οι ίδιοι. απλά δεν θέλετε να το παραδεχτείτε.
ανοίξτε μου το λογαριασμό και παρακολουθήστε με για όσο καιρό θα παίζω αν σας αρκεί αυτό. μη συνεχίζετε την παρωδία παιδιά. κάνατε λάθος και δεν πρέπει να το συνεχίσετε. διορθώστε το λάθος σας.
δεν θα σταματήσω να γράφω ως που να με πάρετε στα σοβαρά αλλιώς τιμωρήστε με και στον άλφα που και εκεί έχω λογαριασμό σε περίπτωση που δεν ξέρετε η δεν διαβάσατε το τοπικ μου με προσοχή στο φόρουμ.
Λοιπον παιδια διαβασα πολυ προσεκτικα τους κανονες και αποτι φαινεται εαν βρουν εστω και μια φορα κοινη ip με καποιον που εχεις αλληλεπιδρασει τοτε συνιστα αποκλεισμο και μπορουν να επιβαλλουν την ποινη. Τωρα το θεμα ειναι πως το αποδεικνυουν...διαβασα τα παραπανω ποστ και σκεφτηκα το εξης:
στην αρχη των κανονων το παιχνιδιου γραφει: "Σημειώσατε ότι παράπονα και απορίες, ιδιαίτερα αναφορικά με λογαριασμούς χρηστών, θα απαντώνται μόνο στους ιδίους χρήστες για λόγους προστασίαw των προσωπικών δεδομένων."
Με βαση αυτο εγω προτεινω να ξανακανει ο _ITS1_ ενα νεο τικετ και να γραψει οτι με βαση το παραπανω δικαιουται μιας απαντησης που να αποδεικνυει την τιμωρια του γτ αυτο που του εχουν πει οτι δεν μπορουν να παραχωρησουν τα στοιχεια δεν συνιστα σε καμια περιπτωση απαντηση την οποια δικαιουται...εκτος αυτου νομιζω οτι η ip του καθενος μας ειναι προσωπικο δεδομενο το οποιο διαχειριζεται η εταιρια βαση των ορων και διαταξεων το οποιο ομως μπορει να ζητηθει ως αποδειξη μονο απο τον κατοχο...οπως στη δικη μας περιπτωση.
Επισης οι οροι και διαταξεις που ειναι πανω απο τους κανονες γραφουν:
5.1. Ο χρήστης επιτρέπεται ανά γύρο παιχνιδιού (π.χ. κόσμο, σύμπαν κλπ) ενός διαδικτυακού παιχνιδιού να λαμβάνει μέρος στο διαδικτυακό παιχνίδι μόνο με έναν λογαριασμό χρήστη, εκτός εάν οι κανόνες του παιχνιδιού προβλέπουν κάποια εξαίρεση. Η χρήση περισσότερων λογαριασμών χρήστη δεν επιτρέπεται. Αυτοί οι επιπλέον λογαριασμοί μπορούν ανά πάσα στιγμή να διαγραφούν ή να δεσμευτούν από την Gameforge κατά την κρίση της.
εγω καταλαβαινω οτι τιμωρουνται οι επιπλεον λογαριασμοι!
Βεβαια παρακατω γραφει οτι η εταιρια εχει δικαιωμα να διαγραψει ή να αποκλεισει προσωρινα ή μονιμα εναν χρηστη για αθετηση των διαταξεων(το αφηνει γενικο) αλλα μιλαει μονο για χρηστες...δεν μπορει να αποδειξει οτι κοινη ip ειναι και ενας χρηστης οποτε παμε στον ορο για τους επιπλεον λογαριασμους που ελεγχονται απο κοινη ip αλλα δεν μπορει να αποδειξει οτι ειναι ενας χρηστης γι αυτο και λεει οτι τιμωρει τους επιπλεον και οχι ολους!
Εγω αυτα μπορεσα να βρω βασει της συμβασης και των κανονων αλλα ο μονος που μπορει να ζητησει εξηγησεις ειναι ο κατοχος και κανενας αλλος λογω των προσωπικων δεδομενων!
Ελπιζω να βοηθησα και να βγει κατι θετικο, επειδη ειναι και λιγο μπερδεμενο και νεφελωδης.
στην αρχη των κανονων το παιχνιδιου γραφει: "Σημειώσατε ότι παράπονα και απορίες, ιδιαίτερα αναφορικά με λογαριασμούς χρηστών, θα απαντώνται μόνο στους ιδίους χρήστες για λόγους προστασίαw των προσωπικών δεδομένων."
Με βαση αυτο εγω προτεινω να ξανακανει ο _ITS1_ ενα νεο τικετ και να γραψει οτι με βαση το παραπανω δικαιουται μιας απαντησης που να αποδεικνυει την τιμωρια του γτ αυτο που του εχουν πει οτι δεν μπορουν να παραχωρησουν τα στοιχεια δεν συνιστα σε καμια περιπτωση απαντηση την οποια δικαιουται...εκτος αυτου νομιζω οτι η ip του καθενος μας ειναι προσωπικο δεδομενο το οποιο διαχειριζεται η εταιρια βαση των ορων και διαταξεων το οποιο ομως μπορει να ζητηθει ως αποδειξη μονο απο τον κατοχο...οπως στη δικη μας περιπτωση.
Επισης οι οροι και διαταξεις που ειναι πανω απο τους κανονες γραφουν:
5.1. Ο χρήστης επιτρέπεται ανά γύρο παιχνιδιού (π.χ. κόσμο, σύμπαν κλπ) ενός διαδικτυακού παιχνιδιού να λαμβάνει μέρος στο διαδικτυακό παιχνίδι μόνο με έναν λογαριασμό χρήστη, εκτός εάν οι κανόνες του παιχνιδιού προβλέπουν κάποια εξαίρεση. Η χρήση περισσότερων λογαριασμών χρήστη δεν επιτρέπεται. Αυτοί οι επιπλέον λογαριασμοί μπορούν ανά πάσα στιγμή να διαγραφούν ή να δεσμευτούν από την Gameforge κατά την κρίση της.
εγω καταλαβαινω οτι τιμωρουνται οι επιπλεον λογαριασμοι!
Βεβαια παρακατω γραφει οτι η εταιρια εχει δικαιωμα να διαγραψει ή να αποκλεισει προσωρινα ή μονιμα εναν χρηστη για αθετηση των διαταξεων(το αφηνει γενικο) αλλα μιλαει μονο για χρηστες...δεν μπορει να αποδειξει οτι κοινη ip ειναι και ενας χρηστης οποτε παμε στον ορο για τους επιπλεον λογαριασμους που ελεγχονται απο κοινη ip αλλα δεν μπορει να αποδειξει οτι ειναι ενας χρηστης γι αυτο και λεει οτι τιμωρει τους επιπλεον και οχι ολους!
Εγω αυτα μπορεσα να βρω βασει της συμβασης και των κανονων αλλα ο μονος που μπορει να ζητησει εξηγησεις ειναι ο κατοχος και κανενας αλλος λογω των προσωπικων δεδομενων!
Ελπιζω να βοηθησα και να βγει κατι θετικο, επειδη ειναι και λιγο μπερδεμενο και νεφελωδης.
DmG- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
εγω εχω να πω οτιοι διαχειριστες τιμωρουν οποιουσ θελουν αρκετοι βρισκονται στο απυροβλητο
giorikas- Αριθμός μηνυμάτων : 18
αυτο ειναι γεγονος αλλα ο καθενας εχει δικαιωμα να ζητησει πληρεις εξηγησεις μονο για τον εαυτο του.
το εχω διαπιστωσει απο τικετ που ειχα κανει τα οποια ηταν καραμπινατα και ως απαντηση ειχα παρει οτι ελεχθηκε απο το μεγαλυτερο επιπεδο και αν προκυψει κατι θα το δω στη λιστα! κουραφεξαλα!
το εχω διαπιστωσει απο τικετ που ειχα κανει τα οποια ηταν καραμπινατα και ως απαντηση ειχα παρει οτι ελεχθηκε απο το μεγαλυτερο επιπεδο και αν προκυψει κατι θα το δω στη λιστα! κουραφεξαλα!
DmG- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
επειδη εχω 100% εμπιστοσυνη στα λεγομενα του ανεστη και επειδη αποδεδειγμενα ειδικα ο ρενακος επιβαλει ποινες επιλεκτικα και προστατευει τους δικους του δεν θεωρω καθολου απιθανο το γεγονος να εγινε υποκλοπη του ipειδικα αν ηταν ασυρματο .....
hrisostomos- Αριθμός μηνυμάτων : 34
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Βλέπω το θέμα έχει παγώσει και δύσκολα θα βρεθεί λύση.
Οπότε θα ήθελα να προσφέρω τον λογαριασμό μου στον αρχηγό καθώς στις 2 του Νοέμβρη θα υπηρετώ την θητεία μου. Ο λογαριασμός μου είναι:
# Βαθμολογία:
292,096
# Στρατεύματα:
10,109
με 6 πόλεις με 23,23,22,22,24,6 επιπέδου.
Θα του υποδείξω τις κλασσικές μου φάρμες αν και είμαι σίγουρος πως θα βρει περισσότερες.
Οπότε θα ήθελα να προσφέρω τον λογαριασμό μου στον αρχηγό καθώς στις 2 του Νοέμβρη θα υπηρετώ την θητεία μου. Ο λογαριασμός μου είναι:
# Βαθμολογία:
292,096
# Στρατεύματα:
10,109
με 6 πόλεις με 23,23,22,22,24,6 επιπέδου.
Θα του υποδείξω τις κλασσικές μου φάρμες αν και είμαι σίγουρος πως θα βρει περισσότερες.
MYSTERY- Αριθμός μηνυμάτων : 48
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης